pondělí 6. června 2016

BNA challenge #23 ovocné nehty

Je pondělí a společně e zbytkem naší party se hlásím s novým příspěvkem. Tentokrát bylo téma ovoce - ovocná manikůra. Dlouho jsem váhala nad ovocem, které mi bude inspirací ale nakonec rozhodla moje mandarinková dezinfekce na ruce (sranda, že) spolu s oranžovými laky.


Nechtěla jsem jednobarevné nehty, tak jsem použila dva odstíny oranžové a teplý nude odstín. K namalování rozkrojeného citrusu jsem použila ještě bílý lak.


Malíček a prsteníček jsem nalakovala nude, prostředníček a ukazováček světle lososovo-oranžovou a palec sytě oranžovou barvičkou. Na mě jsou odstíny oranžové poměrně výrazná barva a často je nenosím, tak proto jsem zvolila toto tří odstínové "ombre".

 

Na prsteníček jsem namalovala plátek pomeranče/mandarinky a ostatní nehty jsem ozdobila pomerančovou texturou. Rozuměj puntíčky v různých odstínech oranžové.


Poté jsem všechny nehty zalakovala top coatem a sjednotila tak vzhled puntíčků a malovaného pomeranče. Fotky výše jsou bez topcoatu pro jistotu, kdyby mi ten design rozmazal.


Co říkáte pomerančovo mandarinkovým nehtům. Líbí?


Určitě koukněte pro fajn inspiraci i k holkám:
 Mě se hrozně líbí kiwi nethtíky od ALČI. Také mě napadly ale nemám tak pěkný zelený lak :)
A HANKA má zase neuvěřitelně prďácké tuti-frutti razítko!

2 komentáře: