pondělí 4. ledna 2016

BNA challenge #18 lace nails


Přeji krásné pondělní ráno! Pokud stejně jako já musíte vstávat do práce, tak možná oceníte zajímavé pokoukáníčko, tedy naši novou BNA challenge lace nails.
Krajkové nehty/lace nails jsou docela dost velkou výzvou a sama jsem zvědavá, jak se jich zhostily holky, protože přeci jen tu krajku můžete narazítkovat, nalepit, použít fólii nebo ji nalepit.


Já mám doma poměrně dost krajek, tak jsem si řekla, že si z toho množství nějakou vyberu a prostě ji nalepím. Ale není to jen tak, nejlepší jsou umělé, které jsou dostatečně tenké na nalepení. Tady ale nastává problém se vzorem. Jsem dost vybíravá a ani jedna kraječka se mi na nehtu nezamlouvala. Krajka je sice krásná v celku ale když vyberete malý kousek na nehet, trošku ztrácí na dojmu. Proto jsem si nakonec vybrala kousek tylu, který měl příjemný rovnoměrný vzorek.


Jako podkladovou barvu jsem zvolila krásnou nude barvičku od Essence a nedokonalosti doladila černým lakem Sally Hansen.


Síťku jsem nalepila průhledným lakem na palec i prsteníček. Nějak nemusím mít vybraný design na všech nehtech, tak proto jen 2 nehty.


Síťka byla i tak dost hrubá, tak jsem ji zagelovala a bylo hotovo. Vcelku si myslím, že je tento design dost dobře nositelný. 
A co zbytek BNA party vymyslel na téma lace nails?

♥ 

7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji! Ted mě napadá, že to trochu vypadá jako síťované punčochy :D

      Vymazat
  2. Paráda, tyhle se mi líbí nejvíc ze všech :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj akurát som náhodou objavila tvoj blog a je úžasný, hneď som dala sledovať samozréjme :) A to čomu sa venuješ a čo tvoríš je skvelé. Nechty sú krásne a nechám sa inšpirovať hneď niektorými z nich. A mohla by si pridať viacej masiek a vecísúvisiacích s maskérstvom lebo tie tvoje masky sú jednoducho TOP. :)

    OdpovědětVymazat