středa 16. března 2016

BNA challenge #20 - jarní květy aneb co jsem už lakovala...

.



Ahoj, opět zdravím opožděně s BNA na téma jarní květy, květované nehty, kytičky, kvítky apod.
Pokud jste viděli mou předchozí BNA, určitě jste si všimli jak dlouhé nehty jsem měla. To si samozřejmě vybralo daň v podobě pár orvaných nehtů (jelikož jsou to moje nehty zpevněné pouze měkkým gelem od Essence). Při práci za barem nebo v laborce se to stane velmi rychle... Bylo tedy nutné všechny nehty ostrříhat, zapilovat a teď si je snažím nechat pěkně dorůstat.

Když už se blížil čas BNA na březen, nějak jsem si říkala jestli má smysl ty moje hrůzy lakovat a fotit. Nakonec jsem ze odhodlala a zkusila něco nalakovat. No vypadalo to dost příšerně (viz fotka pod odstavcem), tak jsem si říkala, to sem nemůžu dát, když holky to mají nalakované tak prímově!
PS: Stejně jsem tu fotku ve finále nahrála :D



Nakonec jsem se rozhodla, že se zapojím takovou kompilací květinových nehtů, které jsem v minulosti nalakovala. Rovněž můžete okomentovat obrázek výše, na kterém vidíte mé přišerně opidlané nehty. Nosím je teď nalakované jednou barvou, ať to tolik nemlátí do očí.




Musím tedy objektivně říci, že vzhledem k mé časové vytíženosti a tragickým nehtům jsem BNA na březen zjevně nezvládla ale určitě doporučuji mrknout k holkám!
Pokochejte se TADY a také TADY :)


4 komentáře:

  1. Ty první oranžové nehtíky jsou krásné!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mockrát děkuji :) Mě se právě nějak nezamlouvaly...

      Vymazat
  2. Ty poslední jsou fakt super, moc se mi líbí!:-) Zvu tě ke mě na blog, právě tam probíhá Giveaway/jarní soutěž:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat