neděle 23. března 2014

Neonka od Maybelline versus neonka Essence

Když jsem nedávno zabrousila do DMka ke slevovému stojanu, tak jsem se nestačila divit co na mě vykouklo. Tahle malá neonová rtěnka od Essence. Když jsem jí otevřela, tak jsem se nestačila divit, byl to téměř na chlup stejný odstín ( včetně těch třpytek) jako moje oblíbená Maybellinka!? Tak jsem neváhala a za 29,90 si ji okamžitě koupila.


Co mě mrzí, je že jsem si téhle řady nevšimla dřív než ve výprodeji... No nic. Každopádně jsem se hned vrhla na testování nového neonového dvojčátka. Obě vypadají jako zvýrazňovače na skripta ale není se čeho bát, rty barví minimálně... Dokonce ten jemňoulinký růžovoučký tint, který zanechají na rtech mi nešel ani pořádně vyfotit.

Maybelline má jen o malinko sytější zbarvení ale rty musíte přetřít tak minimálně čtyřikrát, aby se takto zbarvily.

 
Essence neonka mi přijde mnohem jemnější, lehčeji se nanáší a má příjemnou lehce ovocnou parfemaci. Oproti Maybellince je více růžovější ale rty barví mnohem méně. Také ten design celé rtěnky mi přijde povedený. Jen si myslím že tenhle typ rtěnek připomíná spíše balzámy na rty. Nadruhou stranu musím ale říci že takovéhle rtěnky mi rty hydratují mnohem lépe bez mastných nebo lepivých rtů, které většinou z balzámů po nanesení několika vrstev mám...


Moje milovaná Maybellinka má oproti levnější Essence balení mnohem lepší v tom že lesklá ploška na vrchu víčka funguje jako zrcátko. Mám od Mabelline dva druhy této rtěnky a musím říct, že mi oba moc vyhovují, krásně hydratují rty. Musím říci, že až na ten jemný namodralý shimmer/třpytečky a růžovější zbarvení rtů, jsou tyto rtěnky srovnatelné. Což mě možná trošku mrzí, protože při koupi Maybellinky se možná trochu plácnete přes kapsu, protože stojí přes dvě stovky.


Konečný verdikt? Obě neonky jsou pro mě na stejné úrovni. A to mě hodně překvapilo!

Co vy? Čekali byste od rtěnky za pár šupů stejný luxus jako od rtěnky za dvě stovky?
Já tedy ne.

5 komentářů:

  1. Obě dvě vypadají moc dobře, ale sama bych si asi ani jednu nepořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve bych si také nic podobného nekoupila ale opravdu skvěle hydratují rty a proto jsem si koupila už třetí, a až na tu bláznivou růžovou jsou moc skvělé :-) Ale alespoň je vždycky v kabelce poznán a vyhrabu ;-)

      Vymazat
  2. Moc se mi nelíbí, nepořídila bych si je.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsou krásné! Jednu takovou Maybellinku mám, ale jiný odstín, jen se mi zlomila :( A že to dělá i essence, to jsem ani netušila! A to jejich stojan furt prolejzám. Příště se víc kouknu, protože jejich rtěnky a lesky mám ráda a taky už jsem si všimla, že jdou dost kvalitní a srovnatelný s těma dražšíma. Což je super :)

    OdpovědětVymazat