úterý 7. července 2015

BNA challenge #12 manikúra na dovolenou



Jaké nehtíky na dovolenou? Určitě nalakovat! Já se inspirovala písečnými plážemi omývanými mořem.

Manikůra na dovolenou... Každý o dovolené trochu jinou představu, moře, lesy, u rybíka, pracovní dovolená, lezení po horách... Inspirujte se u zbytku BNA party a omrkněte jak si představují manikůru na dovolenou. Koukněte k Lence, Hance a Alici.


Já si nebylabyla jistá barvami ale nakonec jsem sáhla po světlounce nude/lososové matné barvičce od MOJE. Připomínala mi pláže. Tak jsem vytvořila příjemnou texturu a písek imitující podklad. Pískový lak by byl svou strukturou ještě lepší ale takový nemám.


Na prsteníčku jsem vytvořila mořské vlny. Použila jsem modrý a bílý lak. Efektu jsem dosáhla poťupáním části nehtu houbičkou. Aby to nebyla nuda, přidala jsem na oranžovo natřenou hvězdičku a bylo hotovo. Jednoduché, rychlé ideální k moři.


Laky, které jsem použila, vidíte na fotkách. Výběr barev ale můžete úplně pozměnit a vytvořit si na nehtech jinou pláž.


Tip: Nemáte barevnou hvězdici podle vašich představ? Nevadí! Koukněte se po obyčejných třpytivých hvězdičkách a ty si jednoduše nalakujte.


2 komentáře:

  1. tywado to s tou nalakovanou hvězdičkou by mě nenapadlo, přítom je to tak snadné :)) děkuji za skvělý tip :) a samozřejmě musím manikúru pochválit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za pochvalu! Já byla smutná, že neseženu žádnou mušličku nebo hvězdičku a nakonec se zadařilo :)

      Vymazat